Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για την PC έκδοση του Insurgency: Sandstorm

*
Όπως ανακοίνωσε η Focus Home Interactive, το Insurgency: Sandstorm δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC στις 18 Σεπτεμβρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά στις 12 Δεκεμβρίου 2018. Παρά τα μέχρι τώρα θετικά μηνύματα από τη beta, η developer New World Interactive θέλει περισσότερο χρόνο για να φέρει το παιχνίδι στο επιθυμητό επίπεδο ποιότητας.  Η beta συνεχίζεται και από τη μέρα που ξεκίνησε, έχουν κυκλοφορήσει δύο hotfixes και ένα patch. Ακόμα, όσοι προπαραγγείλουν θα έχουν έκπτωση 10% και άμεση πρόσβαση στη beta, ενώ οι κάτοχοι του πρώτου Insurgency θα έχουν επιπλέον 10% έκπτωση, κάτι που θα ισχύει ως το Μάρτιο του 2019. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία αν τα παραπάνω θα επηρρεάσουν  την κυκλοφορία των αντίστοιχων εκδόσεων για PlayStation 4 και Xbox One, κάτι που σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*