Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί αρκετά η κυκλοφορία του Necropolis

Η Harebrained Schemes ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του Necropolis για PC μεταφέρεται για το ερχόμενο καλοκαίρι, παράλληλα με τη διάθεση του τίτλου σε PS4 και Xbox One. Το στούντιο επιβεβαίωσε επίσης ότι η Bandai Namco θα αναλάβει το publishing για τις εκδόσεις του game στις κονσόλες και αυτός είναι και ο λόγος που θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του. «Στόχος μας είναι να αναλάβουμε τη διανομή του τίτλου στο Steam, με την Bandai Namco να αναλαμβάνει τις εκδόσεις για PS4 και Xbox One. Το να λαμβάνει κανείς μια τέτοια αναγνώριση από τον publisher της σειράς Dark Souls είναι κάτι εξαιρετικό και ελπίζουμε ότι αυτό θα ενισχύσει το προφίλ του παιχνιδιού. Η Bandai Namco γνωρίζει τις διαδικασίες πιστοποίησης, πώς να συνεργαστεί με τα PSN και Xbox stores, ενώ γνωρίζει επίσης καλά την αγορά ώστε να φτάσει το game στο κατάλληλο κοινό», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Harebrained Schemes.



Ο επικεφαλής του στούντιο, Mitch Gitelman, σημείωσε επίσης ότι ο επιπλέον χρόνος ανάπτυξης θα έχει ως αποτέλεσμα ένα ακόμα καλύτερο game τόσο για τις κονσόλες όσο και για PCs. Υπενθυμίζεται ότι το Necropolis ανακοινώθηκε στα τέλη του 2014 μόνο για PCs, ενώ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου. Όσοι έχουν ήδη προχωρήσει σε προ-αγορά μέσω Steam μπορούν να ακυρώσουν ανά πάσα στιγμή πριν από το λανσάρισμα του game.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*