Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η beta του Camelot Unchained

Η beta του Camelot Unchained δεν θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Αύγουστο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της City State Entertainment Mark Jacobs, η δοκιμαστική φάση του game θα ξεκινήσει το επόμενο έτος λόγω της απρόσμενης αποχώρησης ενός σημαντικού στελέχους της ομάδας ανάπτυξης. Ο λόγος για τον senior programmer από την Riot Games, ο οποίος εντάχθηκε στο στούντιο τον Ιούνιο και δύο μέρες αργότερα αποφάσισε να αποχωρήσει. «Ναι, υπάρχει μία πιθανότητα να καθυστερήσει μέχρι το επόμενο έτος (η beta), όταν εργάζεσαι με μια μικρή ομάδα, η απώλεια ορισμένων ανθρώπων μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Γι 'αυτό θα ήταν ανόητο από μέρους μου να πω ότι δεν θα συμβεί τίποτα κακό κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Από την άλλη όμως, τα πράγματα πάνε καλά ανάλογα τον αριθμό της ομάδας και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πριν από το τέλους του έτους», ανέφερε σε ανακοίνωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Camelot Unchained ο Jacobs.



Παρόλα αυτά, η CSE αναγνωρίζει το γεγονός ότι ορισμένοι υποστηρικτές μπορεί να έχουν ενοχληθεί για αυτή την καθυστέρηση και αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα προσφέρει την επιλογή για επιστροφή χρημάτων. Η χρηματοδότηση συνεχίζεται μέσω του επίσημου website του τίτλου, με το μέχρι τώρα ποσό που έχει συγκεντρωθεί να ανέρχεται στα $3.499,577. Το συνολικό ποσό στο Kickstarter έφτασε τα $2.232,933, ενώ ο Jacobs υποσχέθηκε ακόμα 2 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στο γενικό σύνολο. Τέλος, ο εν λόγω παραγωγός μοιράστηκε με τη κοινότητα του CU και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο σε προσωπικό επίπεδο, καθώς η σύζυγός του δίνει μάχη με τον καρκίνο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*