Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Giant Robot

Η Nintendo δημοσίευσε πρόσφατα την οικονομική της έκθεση για το πρώτο τρίμηνο του (οικονομικού έτους) 2015 και ως συνήθως, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε πληροφορίες για το χρονοδιάγραμμα επερχόμενων τίτλων. Συγκεκριμένα, μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι η κυκλοφορία του The Legend of Zelda για Wii U έχει μεταφερθεί για το 2016, ωστόσο ο τίτλος αναφέρεται πλέον ως “TBD”. Το ίδιο ισχύει τόσο για το Project Guard όσο και για το project του Shigeru Miyamoto με τίτλο Giant Robot τα οποία αποκαλύφθηκαν στην Ε3 2014, ενώ η κυκλοφορία τους είχε προγραμματιστεί για το 2015.



Πάντως, όσον αφορά το Giant Robot, μοιάζει απίθανο να «παρακάμψει» το Wii U για το NX, αφού η αρχική ιδέα ήταν ότι ο εν λόγω τίτλος θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του Wii U GamePad.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*