Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Never Alone για PS4

Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του Never Alone για το PlayStation 4 στην Ευρώπη, σύμφωνα με την Sony. Η διάθεση του τίτλου αναμένεται πλέον στις 26 Νοεμβρίου, ενώ η καθυστέρηση έχει να κάνει με την πιστοποίηση που πρέπει να περάσει το update του τίτλου από την Sony Computer Entertainment Europe. Οι developers της E-Line Media και της Upper One Games ήθελαν να διατεθεί το update πριν από την κυκλοφορία του game.



Ωστόσο, οι διαδικασίες πιστοποίησης είναι διαφορετικές για κάθε περιοχή, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί το εν λόγω patch να αποτύχει να πιστοποιηθεί από την Sony Computer Entertainment Europe, αλλά να «περάσει» με επιτυχία (την διαδικασία πιστοποίησης) από την Sony Computer Entertainment America. Γι’ αυτόν το λόγο και το Never Alone κυκλοφορεί από την Τετάρτη στη Βόρεια Αμερική για το PS4. Ο τίτλος διατίθεται επίσης για PC και Xbox One, ενώ το σχετικό update έχει ήδη ενσωματωθεί στο game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*