Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία των Shovel Knight: King of Cards και Showdown

*
Η Yacht Club είχε να μοιραστεί μερικά δυσάρεστα νέα μιας και ανακοίνωσε πως τα δύο expansions που ετοιμάζονται για το Shovel Knight (τα οποία θα είναι και τα τελευταία), θα καθυστερήσουν για κάποιους μήνες. Το ίδιο ισχύει και για τα Amiibo αλλά και τα bundles του παιχνιδιού για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch. Ο λόγος της καθυστέρησης βρίσκεται στην περαιτέρω δουλειά που θέλει να κάνει η Yacht Club πάνω στα νέα προϊόντα, με την ίδια την εταιρία να κατανοεί την δυσαρέσκεια που ενδεχομένως να προκαλέσει η συγκεκριμένη ανακοίνωση:

Συνειδητοποιούμε πως η καθυστέρηση είναι δυσάρεστη. Έτσι, ώστε να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία όσο προχωράμε, δεν θα ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία μέχρι να έχουμε μία σίγουρη, από όλους τους συνεταίρους. Όταν όλα τα builds έχουν σταλεί, όλα τα updates είναι έτοιμα για κυκλοφορία, για τους πάντες. Θα κάνουμε μια τελική ανακοίνωση μόλις είναι όλα 100% έτοιμα. Στην θετική πλευρά του πράγματος πάντως, η ομάδα δεσμεύτηκε να κάνει συχνότερα updates και να μοιραστεί κάποια νέα trailers.




Στο Shovel Knight: King of Cards έχουμε τον έλεγχο του King Knight και αναμένεται να υπάρχουν πάνω από 30 νέα επίπεδα, αν και λίγο πιο σύντομα συγκριτικά με τα προηγούμενα της σειράς. Από την άλλη, το Showdown, ένα brawler τύπου Smash Bros. με χαρακτήρες της σειράς, θα έχει το δικό του Story Mode, το οποίο θα έχει τις δικές του δοκιμασίες. Πέραν αυτών, η εταιρία φροντίζει το campaign του King Knight να τρέχει σωστά στο 3DS, προκειμένου να μην αφήσουν στην απ’έξω μία από τις κονσόλες όπου έκανε το ντεμπούτο της η σειράς. Τα δύο αυτά expansions είχαν ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 9η Απριλίου. Με τα νέα δεδομένα, είναι άγνωστο το πότε θα φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, η Yacht Club όμως σίγουρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Τέλος, το κύμα καθυστέρησης πήρε μαζί του και τις κυκλοφορίες της physical edition του Shovel Knight: Treasure Trove, αλλά και του τέταρτου και τελευταίου βινυλίου γεμάτο μουσικές της σειράς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*