Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και η Sony χωρίς Press Confrence στη Gamescom

*
Όπως φαίνεται, η Microsoft δε θα είναι η μόνη που δε θα έχει press conference στη φετινή Gamescom, αφού το ίδιο αποφάσισε και η Sony για το PlayStation. Η είδηση προκύπτει από το γαλλικό site JeuxVideo, το οποίο μίλησε με εκπρόσωπο του γαλλικού τμηματος του PlayStation, επιβεβαίωνοντας την εξέλιξη. Booth στον εκθεσιακό χώροι θα υπάρχει και πλέον μένει να δούμε αν θα επαναλάβει την περσινή της τακτική η ιαπωνική εταιρεία και θα ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην παρουσίασή της στο Paris Games Week.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Tanno δεν θέλω κακίες. Απλώς είχαν συμφωνία να βγει στην σκηνή ο Ronaldo να παρουσιάσει κάτι από VR αλλά μετά το Euro 2016 οι συνέπειες θα ήταν ανυπολόγιστες. Άκου εκεί να αποφύγει το rant. Μα τι κακοπροαίρετοι που είμαστε μερικοί σήμερα, απόγονοι του Γιαχβέ.xD!

    • Tim of Heavens
    • Tanno χαλάρωσε λιγάκι, καλοκαίρι είναι. Δεν χρειάζεται να είμαστε σοβαροί όλη την ώρα και να λαμβάνουμε τα πάντα τοις μετρητοίς. Αν είναι να επηρεαζόμαστε από μια-δυο λεξούλες την κάτσαμε την βάρκα. Όσο για τα dislike βάλε και 10 αν μπορείς. Δεν μου καίγεται καρφάκι γι'αυτά.

*