Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και σε PS4 το Oxenfree

Αφού έκανε την εμφάνισή του σε PC και Xbox One, έρχεται σιγά σιγά η ώρα για εμφάνιση και σε PS4. Ο λόγος για το Oxenfree της Night School Studios η οποία ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στην κονσόλα της Sony, φέρνοντας μαζί του μερικά νέα features. Η συγκεκριμένη έκδοση θα χρησιμοποιεί το speaker του DualShock 4 ενώ θα προσφέρει και new game plus mode, που θα πηγαίνει πιο πέρα από τον τερματισμό του τίτλου. Τα προαναφερθέντα features θα προστεθούν μέσω patch και στις προηγούμενες εκδόσεις. Μαζί με την κυκλοφορία σε PS4, υπάρχει και αντίστοιχο dynamic theme που θα γίνει διαθέσιμο στις 31 Μαΐου. Ίσως να είναι αυτή και η ημερομηνία κυκλοφορίας για τον τίτλο μιας και επισήμως ακόμα δεν την ξέρουμε.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*