Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στις δυτικές χώρες το Ghost in the Shell Online

Όπως επιβεβαίωσε μέσω σχετικού post στο Twitter η Nexon America, το free-to-play first-person shooter Ghost in the Shell Online, πρόκειται να κυκλοφορήσει στη Μ. Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία εντός του 2015. Για όσους δεν έχουν ακούσει στο παρελθόν το όνομά της, η Nexon εδρεύει στη Ν. Κορέα και το δυτικό branch της θα κυκλοφορήσει το team shooter Dirty Bomb της Splash Damage, η κλειστή beta του οποίου λανσαρίστηκε στο Steam την περασμένη εβδομάδα. Επιπλέον, η publisher έχει αναλάβει τη διανομή του επόμενου τίτλου του δημιουργού του Gears of War Cliff Bleszinski, που αναπτύσσεται από το νέο του studio, την Boss Key Productions. Το Ghost in the Shell Online θα λανσαριστεί πρώτα στη Ν. Κορέα και βασίζεται στο anime spin-off Ghost in the Shell: Stand Alone Complex.



Οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν customise το δικό τους cyborg και θα υπάρχουν μια σειρά από δυνάμεις και skills που θα πρέπει να ξεκλειδώσουν. Οι χαρακτήρες θα μπορούν να μοιράζονται αυτά τα skills με άλλους, ενώ θα υπάρχει υποστήριξη για PVE και PVP. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι μέσω του παρακάτω video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*