Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και φέτος Holiday Surprise Box από την Square Enix

Το Holiday Surprise Box από την Square Enix επέστρεψε για ακόμη μία φορά και όπως τις προηγούμενες χρονιές, το περιεχόμενο του πακέτου παραμένει μυστήριο μέχρι να λάβετε το «κλειδί». Έρχεται με πέντε PC games και μπορείτε να το αποκτήσετε από το online store της εταιρείας έναντι €6.49. Όσοι το αποκτήσουν θα μάθουν τι κρύβεται μέσα στο πακέτο στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 του μήνα. Να σημειωθεί, ότι το Holiday Surprise Box του 2013 περιελάμβανε Steam keys για τα Tomb Raider, Just Cause 2, Hitman: Blood Money και Dungeon Siege 3 και έκπτωση 20% για επιλεγμένα games.



Το αντίστοιχο promo του 2014 περιείχε τα Thief - The Master Thief Edition, The Last Remnant, Murdered: Soul Suspect, Lara Croft: Guardian of Light, Deus Ex - The Fall και Nosgoth Founders - Warlord Pack. Επίσης περιελάμβανε έκπτωση 33-50% για επιλεγμένους τίτλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lovesfool
    • Εμένα γιατί μου φαίνεται εντελώς μπούρδα σαν ιδέα; Και που ξέρει η Square τι παιχνίδια της έχω, ή που ξέρω εγώ αν έχω ήδη αγοράσει τα παιχνίδια που έχει το "δώρο" της; Με ποια λογική να δώσω οποιοδήποτε ποσό, αν έχω κίνδυνο να αγοράσω κάτι που έχω ήδη, ή κάτι που δεν θα μου παίζει λόγω PC Specs;

      Τι είναι; Mystery Box του J.J. Abrams;

      Μάλλον κάπως έτσι προέκυψε το τσάμπα Tomb Raider που μου έδωσε γνωστός στο Steam πριν καιρό.

      Πολύ χαζή ιδέα. Γενικότερα με το εμπορικό έχουν ένα θέμα, εκεί στη Squenix.

    • agilebeast
    • Δεν είναι καθόλου κακή ίδεα, με 7 ευρώ παίρνεις 5 παιχνίδια και εκπτωτικά κουπόνια για άλλους τίτλους. Επίσης τα παιχνίδια της S-E δεν πέφτουν κάτω από τα 5 ευρώ άρα και 2 παιχνίδια να πάρεις είσαι κερδισμένος. Αν δεν θέλεις να "ρισκάρεις" είναι άλλο θέμα. Επιπλέον για να κάνει όλη αυτή τη καμπάνια για 3η συνεχόμενη φορά σημαίνει ότι πουλάνε σαν τρελά. Να επισημάνω ότι είναι μια τακτική που ακολούθει και το humble bundle πια με το Humble Monthly όμως δεν γνωρίζω ποια παιχνίδια εχει δώσει το συγκεκριμένο πακετάκι. Προσωπικά είχα ξενερώσει πέρσι γιατί πήγα να το αγοράσω το πακετάκι και έφαγα άκυρο γιατί εν τέλη τα ήθελα όλα τα παιχνίδια πλην του Last Remnant το οποίο εχω τερματίσει ήδη.

    • lovesfool
    • Σωστό κι αυτό, agilebeast. Πριν λίγες μέρες που είχε μία καλή προσφορά για Thief που προσπάθησα να αγοράσω από το site της, δυστυχώς δεν δέχεται πιστωτικές από Ελλάδα, πιθανόν λόγω capital controls. Σε Steam, GOG, Humble Bundle, Origin κι άλλα digital retail site που έχω δοκιμάσει δεν είχα πρόβλημα. Όμως η Square (και η Bioware) δεν δέχονται κάρτα από Ελλάδα.

      Οπότε, φάτε μάτια ψάρια, έτσι κι αλλιώς.

*