Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλοκαίρι στη Δύση το Lost Dimension της Lancarse

Κυκλοφόρησε αρχικά σε PS3 και PS Vita στην Ιαπωνία τον περασμένο Αύγουστο και το ερχόμενο καλοκαίρι θα του δούμε και στη Δύση. Ο λόγος για το Lost Dimension της Lancarse που θα μας έρθει στην εποχή της μεγάλης ζέστης με κόστος 39.99 δολάρια (στην αγορά της Αμερικής). Στην Ευρώπη, τη διανομή αναλαμβάνει η NIS America. Ο τίτλος σάς ζητά να αναλάβετε μια ομάδα 11 χαρισματικών προσώπων, με αρχηγό τον 18χρονο Sho Kasugai, προκειμένου να σταματήσετε τον μυστηριώδη “The End”, ο οποίος θέλει να καταστρέψει τον κόσμο. Κάθε χαρακτήρας διαθέτει δικές του ικανότητες, ενώ ο Kasugai μπορεί να αντιληφθεί ποιοι στην ομάδα του είναι πραγματικοί σύμμαχοι και ποιοι σαμποτάρουν το όλο εγχείρημα. Πάντως με όνομα “The End” η καταστροφή του κόσμου δεν μοιάζει και τόσο κρυφό σχέδιο.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*