Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καμπάνια χρηματοδότησης για την έκδοση PC του Rock Band 4

Η Harmonix ξεκίνησε καμπάνια χρηματοδότησης μέσω Fig για να φέρει το Rock Band 4 στο PC. Όπως και σε άλλες καμπάνιες στο Fig, οι υποστηρικτές έχουν τη δυνατότητα είτε να χρηματοδοτήσουν το game για να αποκτήσουν τα κλασικά rewards ή να γίνουν επενδυτές. Κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν να λαμβάνουν μερίδιο από τα έσοδα του τίτλου μετά την κυκλοφορία του. Επιπλέον, το Rock Band 4 για PC θα επιτρέπει στους παίκτες να «γράφουν» τα δικά τους τραγούδια και να τα ανεβάζουν στο Rock Band Network μέσω Steam Workshop. Τα τραγούδια των χρηστών θα μπορούν να αναπαραχθούν από όλους τους κατόχους του game μέσω του Steam.Η έκδοση για PC θα διατεθεί με τα ίδια χαρακτηριστικά και περιεχόμενο από console game,, ενώ θα συνεχιστούν τα updates παράλληλα με τις εκδόσεις για τα οικιακά συστήματα. Ακόμη, το Rock Band 4 θα περιέχει 65 τραγούδια “out of the box”, καθώς και 33 τραγούδια για τους υποστηρικτές. Θα υπάρχουν επίσης πάνω από τουλάχιστον 1.700 επιπλέον playable τραγούδια μέσω DLC, καθώς και ασύρματη κιθάρα, ντραμς και υποστήριξη για μικρόφωνο next-gen. Φυσικά, δεν θα λείπουν τα World Tour Campaign Mode και Freestyle Guitar Solos.



Αν όλα πάνε καλά, το Rock Band 4 θα κυκλοφορήσει στο Steam αυτό το φθινόπωρο και μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας. Να σημειωθεί ότι η Harmonix έχει ως στόχο τη συγκέντρωση $1.5 εκ., και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν ήδη συγκεντρωθεί πάνω από $52.290 χιλιάδες (από 80 υποστηρικτές), ενώ απομένουν ακόμα 35 μέρες για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια. Το στούντιο δήλωσε επίσης ότι το κόστος για την ανάπτυξη του Rock Band έχει ήδη καλυφθεί, αλλά το επιπλέον ποσό απαιτείται για την ανάπτυξη του τίτλου για PC, το οποίο εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον $2 εκατομμύρια. Τα υπόλοιπα $500.000 θα καλυφθούν από την Harmonix. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*