Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καμπάνια χρηματοδότησης για την κονσόλα Retro VGS

Μια ομάδα από επαγγελματίες της βιομηχανίας του gaming, αλλά και gamers λανσάρισαν μία νέα καμπάνια στο Indiegogo μέσω της οποία αναζητούν $1.95 εκατομμύρια για τη χρηματοδότηση μιας cartridge-based κονσόλας. Η κονσόλα θα ονομάζεται Retro VGS και θα είναι απαλλαγμένη από τα system updates και τα game patches των σύγχρονων οικιακών συστημάτων. Οι υποστηρικτές της θεωρούν ότι υπάρχει στην αγορά χώρος για ένα τέτοιο εγχείρημα, μια και ο κόσμος διψάει για «retro εμπειρίες».



Μεταξύ των παιχνιδιών που για την ώρα «παίζουν» δυνατά για το Retro VGS είναι τα The Adventures of Tiny Knight, Gunlord, Knight’s Chance, Adventures in the Tower of Flight, Sydney Hunter and the Caverns of Death, Read Only Memories, Songbringe, πιθανόν το Double Dragon Trilogy και τα Peir Solar, Last Hope Pink Bullets και Black Box Challenge. Για να κατανοήσετε καλύτερα τις λεπτομέρειες της νέας καμπάνιας, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • 300$ για μια κονσολα που θα δει ελαχιστα παιχνιδια μιας και θα ειναι μια παταγωδης αποτυχια με το πλεονεκτημα του οτι τα παιχνιδια θα ειναι σε cartridge και η κονσολα δεν θα κανει ποτε updates. lol?
      Συγκρινουν και την τιμη με τις next gen κονσολες και λενε πως ειναι "low price"...
      Υποθετω υπαρχει ενα μικρο κοινο, αυτο που αγοραζει αυτες τις νεες ρετρο κυκλοφοριες για παλια συστηματα και τους hadrcore retro τυπους που θα γουσταραν τα indie retro games σε cartridge based κονσολα, αλλα αυτοι οι πρωτοι τα παιχνιδια αυτα τα αγοραζουν και σε συστηματα που εχουν γραψει μια ιστορια.
      Δεν νομιζω πως υπαρχει περιπτωση να βγαλουν 2εκ δολλαρια απο αυτο το κοινο.

    • Roronoa
    • Εντωμεταξυ μοιαζει με atari jaguar γιατι λεει εχουν αγορασει τα σχεδια του και τα καλουπια για την κονσολα και τις κασετες....

      Ouya #2

    • Pirederas
    • Δεν χρειάζεται λέει patches, updates, κλπ, λες και είναι του σατανά. Μα αν τα παιχνίδια ή το OS της κονσόλας είναι buggy, τί γίνεται τότε?!?!?! Παραλογισμός. Αυτό το εγχείρημα πάει άπατο, ειδικά με την τιμή που έχει. Υπάρχουν ήδη ένα σωρό emulators για retro games, γιατί να πάρει κανείς αυτό το πράμα με $300, με hardware που παραπέμπει στο SNES? Απ' ό,τι βλέπω, σε 3 ημέρες μάζεψε περίπου 65 χιλιάρικα από 186 άτομα την ώρα που γράφω. Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουν τα 2 εκατομμύρια σε 45 ημέρες που διαρκεί η καμπάνια.

    • Roronoa
    • @pirederas

      Λενε για τα παιχνιδια θα ζητανε να ειναι καλα τεσταρισμενα και θα τα τεσταρουν kai οι ιδιοι. Και λεει στην σπανια περιπτωση που υπαρξει προβλημα εχουν προνοησει για ενα συστημα οπου θα τα ανακαλουν πισω θα τα διορθώνουν και θα τα ξαναστελνουν... genius...

      Το hardware υποτιθετε πως θα ειναι αρκετα καλο για να τρεχει unity κτλ που τρεχουν τα καινουργια games αλλα στοχευουν σε 16bit και early 32bit παιχνιδια απο καλλιτεχνικη αποψη. Και για παιχνιδια σχεδιασμενα για πιο παλιες κονσολες θα μπορει να γινει καποιου ειδους "μετατροπη" του hardware μεσω του carttridge. Αλλα γενικα για το hardware δεν ξερουμε τιποτα. Το ολο πραγμα μυριζει λιγο αρπαχτη.

    • Alias
    • Ειναι τοσο πολλες οι ενστασεις που μου ερχονται στο μυαλο που γεμιζω τοπ 100. Πολυ κακη ιδεα απλα.
      Φανταστειτε να ησασταν παιδια σημερα και να σας αγοραζαν οι γονεις αυτη την κονσολα να παιζετε για τα επομενα 5 χρονια επειδη την περασαν για PS4 (ετσι κι αλλιως η ιδια τιμη). Χαχαχα μιλαμε για θρηνο, οχι αστεια

    • Pirederas
    • @ Alias

      Χα χα χα!!! Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα μπινελικιάζαμε κανονικά τους γονείς μας όντας 10 χρονών ;Ρ

*