Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καμπάνια χρηματοδότησης για το Anchors in the Drift

Η 5th Cell, γνωστή από την ανάπτυξη των Scribblenauts και Drawn to Life, ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας καμπάνιας στο Fig, για τη χρηματοδότηση του Anchors in the Drift, ενός νέου free-to-play action RPG. Πρόκειται για ένα isometric dungeon crawler που δανείζεται μια από τις καλύτερες ιδέες του God Hand, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργούν τις δικές τους επιθέσεις, συγχωνεύοντας διάφορες εντολές που υπάρχουν υπό μορφή καρτών. Αυτές "ξεκλειδώνουν" είτε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας, με τους παίκτες να ξοδεύουν in-game χρήματα, είτε ξοδεύοντας πραγματικά λεφτά. Βασικός στόχος της 5th Cell είναι η συγκέντρωση $500.000 μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, προκειμένου να μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το Anchors of the Drift.



Σε λιγότερο από 24 ώρες συγκεντρώθηκαν $74.360, από μόλις 27 υποστηρικτές. Το ελάχιστο ποσό συνεισφοράς είναι $10, μέσω των οποίων εξασφαλίζεται η συμμετοχή στην κλειστή beta του παιχνιδιού. Εφόσον όλα πάνε καλά, το Anchors in the Drift θα κυκλοφορήσει για PC εντός του 2016. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό announcement trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*