Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλασικοί τίτλοι SEGA Mega Drive σε χαμηλές τιμές

Η τελευταία προωθητική ενέργεια του ψηφιακού καταστήματος BundleStars έχει την ονομασία Pick & Mix και μέσω αυτής το κοινό έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια μεγάλη συλλογή τίτλων για Sega Genesis/Mega Drive σε πολύ χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του bundle με έως και 54 παιχνίδια, ενω δίνεται και η δυνατότητα για bundles των 5, 10 και 20 παιχνιδιών. Τα πάντα εξαργυρώνονται σε Steam keys και η λίστα περιλαμβάνει κλασσικά παιχν΄δια όπως τα Streets of Rage, Golden Axe, Altered Beast, Virtua Fighter 2, ToeJam & Earl, Phantasy Star 2, Gunstar Heroes, Revenge of the Shinobi κ.α. Με $2 αγοράζετε 5 παιχνίδια, με $3.49 δέκα και με $5 παίρνετε 20. Η προσφορά θα ισχύει για τις επόμενες 5 ημέρες και για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*