Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Arena Commander για το Star Citizen

Επιτέλους όλοι όσοι παρακαλούσαν για αυτό, θα μπορούν πλέον να πετάνε στο διάστημα. Όπως ανακοίνωσε η Cloud Imperium Games του Chris Roberts, τα bugs που καθυστερούσαν την κυκλοφορία του dogfighting module Arena Commander έχουν διορθωθεί και το software έχει κυκλοφορήσει. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε είναι να κάνετε update το Hangar module, εφόσον έχετε πρόσβαση σε αυτό.



Επιπλέον δόθηκαν στη δημοσιότητα ένα καταπληκτικό launch trailer όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε δράση από το παιχνίδι, όπως επίσης και ορισμένα screenshots που μπορείτε να απολαύσετε στο τέλος του άρθρου. Οι οπαδοί του παιχνιδιού έχουν ήδη κάνει αρκετή υπομονή και παρόλο που η ημερομηνία κυκλοφορίας του βρίσκεται ακόμα αρκετά μακριά, μπορούμε τουλάχιστον να πάρουμε μια γεύση από μάχες στο διάστημα.








 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Akratos
    • Να προσθέσω οτι οι εικόνες που έχει παραπάνω είναι από το παιχνίδι και όχι από βίντεο!Τα γραφικά είναι απίστευτα και αν και το game-play θέλει δουλειά για pre-alfa είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει.

    • Fisounieris
    • Θέλει άπειρη δουλειά ακόμα. Γι'αυτό και θα βγεί κατά το 2016 (Άσχετα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει για το τέλος του 2015). Μέχρι τότε ας βολευτούμε με το Elite: Dangerous που βγαίνει τον Δεκέμβριο και είναι εξ' ίσου καλό και πολλά υποσχόμενο.

*