Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Drum Speed Battle

Ήθελες πάντα να γίνεις drummer, αλλά δεν το έκανες; Δεν χρειάζεται πλέον! Κατέβασε την εφαρμογή Drum Speed Battle στα iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 ή iPhone 6S και σπάσ' τα όλα! Το Drum Speed Battle είναι ένα παιχνίδι βασισμένο στην αισθητική των παλιών coin-op arcade games, που φτιάχτηκε από την ιδέα δύο Ελλήνων επαγγελματιών drummers, του Καλλίστρατου Δρακόπουλου και του Κώστα Σαλάπα! Ξεκινάς διαλέγοντας τον χαρακτήρα που σου αρέσει. Διάλεξε τον rock beast Blaze, straight out of Los Angeles, που είδωλό του είναι ο Tommy Lee και αγαπημένη του μπάντα οι Steel Panther! Ή τον Zachary από τη Νέα Ορλεάνη, που παίζει σε gospel εκκλησία και τρίζουν τα δοκάρια όταν χτυπάει την μπότα! Ή τον speed metal master Demian από τη Νορβηγία με τα πόδια-φωτιά!



Και μετά παίξε εναντίον των καλύτερων drummers του κόσμου σε 21 πίστες, με όλους τους συνδυασμούς χεριών που μπορείς να φανταστείς! Πρόσεξε, όμως... Το boss είναι Ιάπωνας sensei και δεν θα είναι εύκολο να τον περάσεις. Τα δάχτυλά σου πρέπει να πάρουν φωτιά... Drum up your life now with Drum Speed Battle, λοιπόν!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*