Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η κυκλοφορία του Super Meat Boy Forever σε PC και Nintendo Switch (trailer)

Η Team Meat ανακοίνωσε πως το Super Meat Boy Forever θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2020 σε Nintendo Switch και PC, μέσω Epic Games Store. Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι σε PC θα έχουν έκπτωση -10%, με την τελική τιμή να καθορίζεται στα €14,39, από €16,99 αρχικά. Αντίστοιχα όσοι προτιμήσουν την έκδοση για Nintendo Switch θα πληρώσουν €17,99 αντί για €19,99 εφόσον αποφασίσουν να εξασφαλίσουν την κόπια τους πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Τον Ιανουάριο του 2021 αναμένονται οι αντιστοιχες εκδόσεις για PS4 και Xbox One.

"Το Super Meat Boy ήταν μια τεράστια επιτυχία που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα", δήλωσε ο συνιδρυτής της Team Meat, κύριος Tommy Refenes. "Δεν ήθελα ωστόσο να παραδώσω παρόμοιο τίτλο με άλλο όνομα. Το Super Meat Boy αξίζει περισσότερα από αυτό. Ήθελα να το ξαναχτίσω από την αρχή και πιστεύω πως άξιζε η αναμονή", συνέχισε.


Δείτε το trailer της ανακοίνωσης:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*