Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λουκέτο σε δεκάδες καταστήματα της αλυσίδας GameStop

*
Δυστυχώς, τα μειωμένα κέρδη έχουν και άλλα, άσχημα επακόλουθα. Μια τέτοια περίπτωση έχει να κάνει με την αλυσίδα καταστημάτων GameStop. Πιο συγκεκριμένα, μετά από τις απογοητευτικές πωλήσεις κατά τη διάρκεια της περασμένης εορταστικής περιόδου, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο 2%- 3% των καταστημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι από τα 7.500, έως και 225 δεν θα λειτουργούν σε λίγο καιρό. Τα κέρδη της εταιρείας το τελευταίο τρίμηνο του 2016 σημείωσαν πτώση 13,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2015, κάτι που οδήγησε σε μείωση της αξίας των μετοχών της κατά 31%. Η πτώση αφορά τόσο τις νέες κονσόλες, όσο και τα νέα παιχνίδια, γεγονός που αποδίδεται στις πολύ μεγάλες εκπτώσεις άλλων αλυσίδων την ημέρα των Ευχαριστιών και τη Black Friday.



Στον αντίποδα, θα πρέπει να σημειωθεί η αύξηση κατά 27,8% στον τομέα των συλλεκτικών αντικειμένων σε σχέση με πέρσι, νούνμερο που οφείλεται στις πωλήσεις του Pokemon franchise αλλά και στις εμπορικές επιτυχίες θυγατρικών όπως η ThinkGeek και η Spring Mobile. Αυτό θα οδηγήσει στο άνοιγμα 35 νέων καταστημάτων πώλησης συλλεκτικών αντικειμένων και 65 νέων καταστημάτων τεχνολογίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*