Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Bridge Constructor και Butcher τα νέα Deals with Gold

*
Με το Spring Sale promotion που διαρκεί έως τις 9 Απριλίου να κυριαρχεί στις εκπτώσεις του Xbox Store, η Microsoft έκανε ορισμένες προσθήκες στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων Deals with Gold. Με μια ματιά στους τίτλους, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται κυρίως για συμβολικές κινήσεις μιας και απουσιάζει κάποιος τίτλος που να ενθουσιάζει το κοινό. Έτσι λοιπόν, μεταξύ άλλων, οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους τα Bridge Constructor, Butcher, EA SPORTS Rory McIlroy PGA TOUR και Sky Force Anniversary. Για όσους έχουν Xbox 360 υπάρχουν το Enemy Front και το σχετικό Multiplayer Expansion Pack, αλλά και το Farming Simulator 15 με τα add-ons που έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα. Οι εν λόγω εκπτώσεις θα είναι διαθέσιμες έως την Τρίτη 10 Απριλίου και ώρα Ελλάδας 13:00. Όπως πάντα, για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επισκεφτείτε το blog του Major Nelson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*