Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Shadow Warrior τα παιχνίδια του PlayStation Now για τον Μάρτιο του 2022

*
Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Now τον Μάρτιο του 2022. Αυτό που ξεχωρίζει από το lineup του μήνα είναι το Shadow Warrior 3, της Flying Wild Hog και της Devolver Digital. Το first-person shooter θα λανσαριστεί την 1η Μαρτίου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι τα Crysis Remastered, Relicta και Chicken Police – Paint It Red!

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Sony ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα συνδρομητική υπηρεσία, που προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία "Spartacus". Λέγεται ότι θα συνδυάζει τα προνόμια των PlayStation Plus και PlayStation Now και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη εντός της προσεχούς Άνοιξης, για PS4 και PS5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*