Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Tekken 7 και Final Fantasy VII οι επόμενες προσθήκες στην υπηρεσία PlayStation Now

*
Νέα παιχνίδια προστέθηκαν στον κατάλογο της υπηρεσίας PlayStation Now. Πρόκειται για τα Final Fantasy VII, Killing Floor 2, Tekken 7, Moonlighter, Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition και Windbound. Όλα θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Στο Final Fantasy VII της Square Enix, πρωταγωνιστής είναι ο μισθοφόρος Cloud Strife και οι παίκτες θα βιώσουν ένα από τα κλασσικά RPGs που έφεραν επαναστατικές αλλαγές στο είδος.


Το Killing Floor 2 της TripWire Interactive, είναι ένα first-person shooter, με τα γεγονότα του να διαδραματίζονται μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα στην Ευρώπη, που οδήγησε σε τερατογεννέσεις.

Το Moonlighter της 11 Bit Studios είναι ένα action RPG με στοιχεία rogue-lite, που ακολουθεί τα χνάρια του Will, ενός καταστηματάρχη που αναζητά περιπέτειες και όνειρό του είναι να γίνει ήρωας.

Στο Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition της Deep Silver, θα κληθείτε να εξερευνήσετε και να κατακτήσετε τα Stolen Lands of Golarion, ενός κόσμου γεμάτου μυστήρια και ιστορίες.

Το Tekken 7 της Bandai Namco Entertainment προφανώς δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι κομμάτι μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές fighting games όλων των εποχών. Θα βρίσκεται στον κατάλογο της υπηρεσίας ως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Τέλος, στο Windbound, επίσης της Deep Silver, έχοντας ναυαγήσει σε ένα αχαρτογράφητο νησί στη μεση του ωκεανού, θα πρέπει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να βρείτε τρόπους να επιβιώσετε.

PlayStation Now games for September: Tekken 7, Killing Floor 2, Final Fantasy VII, Windbound 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*