Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλες αλλαγές στο Miiverse

Η Nintendo αποφάσισε υποβάλλει σε ένα γερό facelift στο Miiverse και έτσι από σήμερα, οι κάτοχοι Wii U και 3DS θα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από νέα features. Το πρώτο έχει να κάνει με τη δυνατότητα δημιουργίας ενός Screenshot Album. Σε αυτό οι παίκτες θα μπορούν να αποθηκεύουν έως 100 in-game screenshots τα οποία είναι πριβέ και μπορούν να τα δουν μόνο οι δημιουργοί τους. Μια ακόμα προσθήκη είναι το Play Journal, όπου οι παίκτες θα μπορούν να κρατούν σημειώσεις για τις εμπειρίες τους αναφορικά με τα παιχνίδια που παίζουν στην αγαπημένη τους κονσόλα. Κάθε νέα εγγραφή θα συνοδεύεται από το αντίστοιχο screenshot που θα απεικονίζει το τι ακριβώς γινόταν στο παιχνίδι τη στιγμή που πατήθηκε το HOME button.

Επιπλέον, τo Play Journal αντικαθιστά τη δυνατότητα απευθείας δημιουργίας posts στο activity feed των παικτών. Τέλος, σε ότι αφορά το οπτικό κομμάτι του facelift το main MiiVerse community για τα παιχνίδια των 3DS και Wii U θα έχει τρία three easy-to-browse sections: Play Journal Entries, Drawings και Discussions. Περισσότερες πληροφορίες για το update μπορείτε να βρείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Καιρος ηταν! Γενικα μεγαλο fail η ελλειψη screenshot χωρις miiveerse στο 3ds. Επισης ξερουμε αν στο play journal οταν κανεις σημειωση, θα κρατιεται screenshot ακομη κι απο παιχνιδια που δε το υποστηριζουν?

*