Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλο event για το Mario Kart 8 Deluxe

*

Η CD Media ανακοίνωσε ένα μεγάλο event για να γιορτάσει με τους φίλους της Nintendo την κυκλοφορία του Mario Kart 8 Deluxe. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κατάστημα Public του εμπορικού κέντρου The Mall Athens το Σάββατο 13 Μαϊου από τις 10 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα. Εκεί, οι fans του τίτλου θα έχουν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να συμμετέχουν σε αγώνες.



Όπως έχουμε μάθει, θα υπάρχουν και πολλά συλλεκτικά δώρα, τα οποία θα μοιραστούν σε όσους συμμετέχουν με ποσταρίσματα στα social media.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 05/05/17 16:00
H CD Media εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρει τα εξής:
"Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, όλοι οι φαν του Super Mario και του Nintendo Switch έχουν ένα σημαντικό λόγο να σπεύσουν στα Public στο The Mall Athens. Σε ένα σούπερ event σε συνεργασία με τη CD Media θα παρουσιαστεί ο νέος τίτλος Mario Kart 8. Οι φίλοι του Mario Kart θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το παιχνίδι, να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν για τη σειρά και φυσικά να κάνουν τρελές κόντρες. Στο χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχουν τέσσερα Nintendo Switch διαθέσιμα για παιχνίδια μέχρι τελικής πτώσης.

Ανεβάστε τις φωτογραφίες που θα βγάλετε κατά τη διάρκεια του event στο Facebook, με hashtag #MK8DGREvent και διεκδικήστε πολλά συλλεκτικά δώρα, όπως μπλούζες, κούπες και μπρελόκ! ια όσους δεν το γνωρίζουν, να πούμε ότι η σειρά Mario Kart είναι από τις δημοφιλέστερες στην βιβλιοθήκη της Nintendo, η οποία έσπευσε να το κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα της κονσόλας.

Με απώτερο σκοπό να φέρει στη νέα της κονσόλα γρήγορα ένα racing game, η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε μια ενισχυμένη έκδοση του Mario Kart 8 που την είχαμε δει στο Wii U. Η νέα έκδοση έρχεται με νέους χαρακτήρες, έξτρα χαρακτηριστικά και περισσότερες επιλογές για το Battle Mode. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, 12:00-16:00, στα Public @ The Mall Athens για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του Mario Kart 8 στο Nintendo Switch!"

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*