Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μειώνει τις προβλέψεις της για κέρδη η Nintendo

Σε υποβάθμιση των προβλέψεων της για το έτος χρήσης του 2016 προχώρησε η Nintendo, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Eurogamer. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία προβλέπει ετήσια κέρδη κάτω από 17 δισ. yen, ενώ οι προηγούμενες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πωλήσεις 35 δισ.yen. Ο λόγος για αυτή την υποβάθμιση είναι ότι οι πωλήσεις του Nintendo 3DS -σε επίπεδο hardware και software- ήταν πολύ κάτω από το αναμενόμενο, ενώ πλήγμα για την εταιρεία αποτελεί και η πρόσφατη αύξηση της τιμής του yen. Οι πωλήσεις του Wii U σε επίπεδο hardware βρίσκονται σε καλό δρόμο, αφού συναντούν τις προσδοκίες της εταιρείας. Μάλιστα, όσον αφορά στο software οι πωλήσεις τις κονσόλας ήταν καλύτερες από τα αναμενόμενα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το νέο franchise της εταιρείας, το Splatoon, έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 4 εκ. αντίτυπα, αριθμός που αποτελεί σχεδόν το ένα τρίτο των κατόχων Wii U. Συνολικά, φαίνεται ότι η Nintendo θα ολοκληρώσει τη χρονιά με κέρδος, έστω και οριακά. Το 2016 αναμένεται να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για την εταιρεία, με την παρουσίαση των πρώτων smartphone games, καθώς και την αναμενόμενη άφηξη του νέου οικιακού συστήματος Nintendo NX. Από την άλλη, τα Pokémon Sun και Moon θα αποτελέσουν σίγουρα μια «τονωτική ένεση» για το Nintendo 3DS.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*