Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μηνιαία livestreams από τη Naughty Dog για τη Naughty Dog

Δίχως αμφιβολία, η Naughty Dog είναι ένα από τα πιο γνωστά studio της βιομηχανίας του gaming και είναι βέβαιο πως, όλοι θα ήθελαν να έχουν μια ιδέα για το πώς κυλάει μια συνηθισμένη εργασιακή ημέρα, στον οίκο που έχει αναδείξει «διαμάντια» όπως αυτά της σειράς Uncharted. Επειδή λοιπόν η επιθυμία των fans είναι ταυτόχρονα διαταγή, ο Joe Pettinati, που πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της Naughty Dog, έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας στην SCEA, ανακοίνωσε ότι μετά την Ε3 η εταιρεία θα ξεκινήσει μία σειρά από livestreams με σκοπό να προσφέρει ένα inside look από το studio. Τα livestreams αυτά θα πραγματοποιούνται, αρχικά τουλάχιστον, σε μηνιαία βάση -με προοπτική η συχνότητά τους να πυκνώσει- και θα δίνουν στους fans μια μοναδική οπτική της εταιρείας και της κουλτούρας και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτή. Λίγο υπομονή λοιπόν και θα μάθουμε όλα τα μυστικά της Naughty Dog.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*