Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ιδέα από το περιβάλλον του Xenoblade Chronicles X

Η Monolith Soft ανανέωσε το επίσημο website του επερχόμενου Xenoblade Chronicles X με νέο περιεχόμενο, ενώ μέσα από αυτό μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση του Overclock Gear system κατά τη διάρκεια της δράσης. Σύμφωνα λοιπόν με την ομάδα, οι παίκτες μετά από κάποιο σημείο του campaign αποκτούν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Overclock Gear, μια ισχυρή τεχνική που έναντι 3000 TP βελτιώνει -για μικρό διάστημα- τις ικανότητες μάχης του χαρακτήρα, κάτι που θα φανεί αρκετά χρήσιμο ενάντια στα «ζόρικα» bosses. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Overclock Gear είναι τα “Triple Recasts”, που επιτρέπουν τη χρήση των arts έως και τρεις φορές. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό υλικό, μέσα από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το περιβάλλον του τίτλου.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*