Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ματιά στο πρωτότυπο “Sony/Nintendo PlayStation”

Το 1988, Sony και Nintendo συνεργάστηκαν για την κατασκευή ενός CD-ROM για το SNES. Το περιφερειακό αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show το 1991, ωστόσο μία μέρα μετά η Nintendo ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Phillips. Αυτή η απόφαση της εταιρείας του Κιότο οδήγησε τη Sony να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της για το PlayStation (PSone), το οποίο και κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία το 1994. Έτσι λοιπόν, το “Sony/Nintendo PlayStation” αποτελεί σπάνιο συλλεκτικό κομμάτι μιας και δεν τοποθετήθηκε ποτέ στα ράφια των καταστημάτων, ενώ κατασκευάστηκαν μόνο 200 κομμάτια. Μετά από πολλά χρόνια, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια ιδέα για το πώς έμοιαζε αυτή η ιδιαίτερη κονσόλα.



Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Imgur DanDiebold αποκάλυψε τις παρακάτω εικόνες, αναφέροντας ότι πρόκειται για το πρωτότυπο Sony/Nintendo PlayStation και πως η κονσόλα ανήκε στον πατέρα του, που κάποτε δούλευε μαζί με έναν υπάλληλο της Nintendo και έτυχε να την βρει στα σκουπίδια αφού η εταιρεία του χρεοκόπησε. Ο χρήστης σημείωσε ότι το οικιακό σύστημα δεν έχει λειτουργήσει ποτέ, αφού δεν διαθέτει το καλώδιο τροφοδοσίας, ενώ σκοπεύει να δημοσιεύσει φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Δεν επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται όντως για το πρωτότυπο Sony/Nintendo PlayStation, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά.







ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 05/07/15
Πλέον υπάρχει και video. Δείτε το στη συνέχεια:




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*