Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπερδεμένα τα πράγματα στο Fire Emblem If

Αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Fire Emblem If έμειναν έξω από το Nintendo Direct και σχετίζονται τόσο με τις διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού όσο και με το τι σημαίνουν αυτές για την πρόσβαση του παίκτη στο όποιο περιεχόμενο. Και οι πληροφορίες προέκυψαν από ανανέωση στο επίσημο ιαπωνικό site. Κατά τα πρότυπα των τίτλων Pokémon λοιπόν το Fire Emblem If θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ονόματι White Kingdom και Black Kingdom. Και στις δύο εκδόσεις το βασικό περιεχόμενο δεν αλλάζει μέχρι να φτάσει ο παίκτης στο έκτο κεφάλαιο. Στη φυσική έκδοση του παιχνιδιού, η ίδια η έκδοση καθορίζει το προς τα πού θα κινηθούν τα πράγματα από το έκτο κεφάλαιο και μετά, ανάλογα πάντα με το ποια επιλέξατε να αγοράσετε. Ωστόσο η εναλλακτική πορεία θα διατίθεται ως DLC.



Η ψηφιακή έκδοση λειτουργεί ελαφρώς διαφορετικά. Είναι μόνο μία και όταν έρθει η ώρα ο παίκτης επιλέγει πιο δρόμο θα ακολουθήσει. Όταν συμβεί αυτό ο άλλος δρόμος κλειδώνεται μέχρι να αποφασίσει ο παίκτης να πληρώσει το αντίτιμο του DLC. Αναφέρεται επίσης και η Special Edition που φαίνεται ότι θα διατίθεται μόνο στο ράφι. Αυτή περιλαμβάνει και τις δύο ιστορίες στο ίδιο cartridge, αλλά και μια τρίτη που φανταζόμαστε ότι αργά ή γρήγορα θα διατεθεί σε όλους ως DLC. Τέλος, περιλαμβάνει artbook και μια κάρτα για το Fire Emblem 0 (Cypher) TCG. Έχουμε την “υποψία” πως είναι προτιμότερη η ψηφιακή έκδοση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*