Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νext-gen games στο PS4 μέσω της εφαρμογής PS5 Remote Play

*
Video που εμφανίστηκε στο Τwitter, δείχνει πως οι χρήστες του PlayStation 4 θα μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια του PlayStation 5 μέσω της εφαρμογής PS5 Remote Play. Η συγκεκριμένα εφαρμογή ελέγχου του νέου συστήματος, εμφανίστηκε πρόσφατα στο menu του PS4 αλλά παρέμενε άγνωστη η ακριβής χρήση της. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, επιτρέπεται η μετάδοση από το PS5 στο PS4, εάν βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια του ίδιου σπιτιού και μάλιστα με ροή ανάλυσης 1080p. Η σύνδεση γίνεται μέσω wi-fi, είτε χειροκίνητα είτε με τη δημιουργία κωδικού.

Εάν δε σας αρέσουν οι απότομες αλλαγές χειρισμού, μπορείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια του PlayStation 5 με χρήση DualShock. Δυστυχώς η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν θα παρέχεται στο PS Vita.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*