Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε όλα τα trailers για τους επερχόμενους τίτλους του Wii U

Το σημερινό Nintendo Direct παρουσίασε πολύ ενδιαφέροντα trailers για τους πολυαναμενόμενους τίτλους του Wii U. Το Xenoblade Chronicles είχε την τιμητική του μ’ ένα «τρομερό» βίντεο που θα κάνει τους JRPG fans να ενθουσιαστούν για άλλη μία φορά. Πλέον, οι απαιτήσεις για τον συγκεκριμένο τίτλο έχουν φτάσει στα ύψη και το μόνο κακό της υπόθεσης είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας που παρέμεινε σε ένα «ξερό» 2015.



Το Splatoon παραμένει ένα από τα «κρυφά» αλλά και πολύ δυνατά χαρτιά της Nintendo για το 2015, με ένα concept που υπόσχεται άπειρες ώρες online διασκέδασης. Στο καινούργιο trailer παρουσιάστηκε για πρώτη φορά extra υλικό σε ό,τι αφορά καινούργια όπλα, customization των χαρακτήρων και καινούργιες εικόνες του central hud. Οι νέες πληροφορίες έχουν εμπλουτίσει κατά μεγάλο βαθμό την «καλοκαιρινή» έκδοση που παρουσιάστηκε στην E3 και τον Μάιο του 2015 θα έρθει η στιγμή να απολαύσουμε την τελική μορφή του.



Το δέκατο μέρος του Mario Party ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του στις 20 Μαρτίου και υπόσχεται αρκετές ώρες διασκέδασης για τους λάτρεις του είδους. Παράλληλα ανακοινώθηκε μία συλλεκτική έκδοση του Mario Party 10 που συμπεριλαμβάνει την «νέα» Amiibo φιγούρα του Mario, ενώ το παιχνίδι θα υποστηρίζει κανονικά συγκεκριμένες φιγούρες Amiibo.



Τέλος, ακολουθούν και τα υπόλοιπα Wii U trailers μαζί με την ανακοίνωση ενός «αινιγματικού» παιχνιδιού με την κωδική ονομασία «Project Treasure», ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στο αμερικάνικό Nintendo Direct ανακοινώθηκε η προσθήκη του Tingle(!) ως playable χαρακτήρα στο Hyrule Warriors!







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • Καλα το xenoblade ειναι επος!αμα υποστηριζει και κανα co op online η ακομα καλύτερα και κανα local co op θα ναι μαγεια!

    • Chased
    • Για κάποια λίγα νέα, ενθουσιάστηκα πολύ! Ειδικά με Xenoblade και Splatoon! Το τελευταίο, κάθε φορά με πωρώνει περισσότερο! Το Central Hub μου θυμίζει υπερβολικά το Playstation Home, αλλά στο πιο funky...

      Η είδηση για Wii games στο eShop με αφήνει σχεδόν αδιάφορο. Το μόνο που φαίνεται να κάνουν είναι μια συντόμευση για να τρέχει το παιχνίδι...Πάλι σε Wii Mode θα παίζουν, ούτε screenshots στο Miiverse ούτε τίποτα... Θα πιάνουν και χώρο στο δίσκο, οπότε στα αζήτητα το αφήνω. Μόνο για σπάνια παιχνίδια και ΑΝ!

      Το Project Treasure εύχομαι να είναι shooter / stealth co-op shooter, κάτι σαν το The Grinder της High Voltage Software...

    • vonzuchter
    • Mαριο παρτυ και τρελά απογευματα με τον μικρο και τη γυναικα. Βεβαια τα παρτυ games ειναι κορεσμενα και θελει τρομερη φαντασια να βγαλουν νεα πρωτοτυπα mini games. Αλλα νιντεντο ειναι αυτη σε αυτα τα θεματα ειδικευονται. Αντε να δουμε

*