Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα gameplay videos για το Attack on Titan

Η Koei Tecmo ανανέωσε την επίσημη ιστοσελίδα του επερχόμενου Attack on Titan με νέα gameplay videos που επικεντρώνονται στα action και camp στοιχεία του παιχνιδιού. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Attack on Titan έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί τον ερχόμενο χειμώνα στην Ιαπωνία, για PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita, ενώ οι αντίστοιχες εκδόσεις για την Ευρώπη και τη Β. Αμερική αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός του 2016. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό υλικό.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Γενικά έχω πίστη στην KOEI καθώς ξέρει να φτιάχνει καλούς τίτλους. Απλά το όλο εγχείρημα φαίνεται δύσκολο, ειδικά αν θέλουν να πιάσουν και το feel της σειράς. Πάντως τα δύο βιντεάκια δείχνουν πως ο τίτλος βαδίζει στα σωστά μονοπάτια..

*