Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα projects από τους devs των Broken Sword και Everybody’s Gone to the Rapture

*
Ο Εκτελεστικός Οργανισμός Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Μέσων και Πολιτισμού (EACEA) δημοσίευσε μια λίστα με τα games που θα χρηματοδοτηθούν εν μέρει μέσω του προγράμματος “Media Development – European Video Games initiative for 2015”. Η λίστα περιλαμβάνει projects που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, όπως είναι το “Project Dallas” της Paradox Interactive, ενώ η The Chinese Room (γνωστή για το Everybody’s Gone to the Rapture) έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση για κάτι που ονομάζεται Total Dark. Ακόμη, η Revolution Software, το στούντιο πίσω από τη σειρά Broken Sword, ετοιμάζει κάτι που ονομάζεται The Enemy Within και η Bigpoint εργάζεται πάνω σε ένα project με τίτλο Impossible Crimes.



Υπάρχουν επίσης και τίτλοι που έχουν ήδη ανακοινωθεί, όπως το επερχόμενο expansion για το The Witcher 3 (Blood and Wine) και το Mutazione της Die Gute Fabrik. Μπορείτε να βρείτε την εν λόγω λίστα εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*