Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ΕΑ χαρακτηρίζει την Ubisoft το Forbes

Σε πρόσφατο άρθρο του Forbes Magazine υπάρχει μία ενδιαφέρουσα άποψη από τον δημοσιογράφο Paul Tassi σχετικά με τις τελευταίες κινήσεις της Ubisoft. O νεαρός αρθρογράφος σχολιάζει συχνά πυκνά την gaming επικαιρότητα και στο χθεσινό του κείμενο με τίτλο «Συγχαρητήρια Ubisoft, είσαι η νέα EA» κριτικάρει την εταιρεία εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσίασαν διάφορα παιχνίδια της τον τελευταίο καιρό.



Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Assassin’s Creed Unity έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα στον Tassi για να συντάξει το εν λόγω κείμενο. Σε περίπτωση που θέλετε να του ρίξετε μία ματιά, μπορείτε να το βρείτε με ένα κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Panagiotis54
    • ωραιο αρθρο απο τον τυπο! καλο ειναι να τα χωσει κοσμος στην εταιρεια μπας και φτιαξουν τιποτα! Απο τα εως τωρα reviews η εντως ή εκτως εισαγωγικων αρπαχτη, το rogue φαινεται να ειναι καλυτερο απο το next gen unity!

    • marius_octavus
    • η ubisoft εκμεταλλεύτηκε αυτό που δημιουργήθηκε στον κόσμο με το ac2 και άρμεξε, αρμεξε, αρμεξε......ώσπου σκέφτηκε απλά ότι, αυτοί χαζοί είναι μπορούμε να τους πουλήσουμε ότι θέλουμε. Και αν πούν κάτι τι έγινε; θα πουν θα πουν αλλά ξανααγοράσουν. Κάπως έτσι έβγαλε και το watchdogs, που δεν λέω καλό παιχνιδάκι ήταν, αλλά δεν ήταν ΤΟ παιχνίδι που περιμέναμε. Και μετά έβγαλε το unity που όλοι το περίμεναν πως και πως. Το καλό βέβαια ήταν πως βγήκαν πιο πριν κάποια "τα γραφικά θα είναι τα ίδια γιατί το xbox δεν τραβάει" "ναι, ναι, ναι, next gen αλλά 900p και 30fps". Έτσι δεν κλαίμε πολλοί τα λεφτά μας. Δεν λέω. καλό παιχνίδι θα είναι(ίσως καλύτερο απο το άθλιο ac3 και τους πειρατές της καραϊβικής) αλλά όταν ζητάς 60-70(ή 100-160 για συλλεκτικές) ευρώ, δώσε κάτι που να τα αξίζει. Δεν με πειράζουν τόσο τα γραφικά. Κάλλιστα παίζω οποιοδήποτε ac με γραφικά ac2 ή και του πρώτου αρκεί να είναι το ίδιο αξιόλογο. Και το θα πουν αλλά τίποτα δεν θα γίνει, φάνηκε με τη πτώση της μετοχής κατα -9% νομίζω; Αυτό Έτσουξε. Και μάλιστα πολύ. Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε, πως έτσι θα βάλουν μυαλό.

    • Chased
    • Αυτόν τον χαμό με τα mikel δεν τον κατάλαβα! Ανέμπνευστος χώρος, μέτριες καφετέριες, μέτριος (στην καλύτερη) καφές και overhyped του κερατά!
      Αν ήταν videogame, θα ήταν το Skyrim port στο PS3, μαζί με το launch του DriveClub και του Battlefield 4 και λίγο από υποβαθμισμένο Watch Dogs...

    • vonzuchter
    • η ubisoft οντως δε μας τα λεει καλα. αλλα ετσι δε γινετε παντα οταν γιγαντωνεται μια εταιρια? το εχουμε δει το εργο απειρες φορες

    • PocoB
    • Απ΄όσο αντιλαμβάνομαι όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν εστιάσει στο σχετικά πρόσφατο λανσάρισμα των PS4 & XBOX One και προσπαθούν να αρμέξουν 60αρια, πριν αρχίσουν τα homebrew κλπ. Παράγουν συνεχώς νέες εκδόσεις που μοιάζουν με DLC και έχουν επίσης αφήσει το PC στην άκρη φτιάχνοντας άθλια ports, που υποβαθμίζουν την τεχνολογική υπέροχή και την νοημοσύνη της πελατείας. Εστιάζουν στον εύκολο εντυπωσιασμό με τα γραφικά για να φάμε το παραμύθι του next gen και αναπαράγουν το gameplay. Επίσης μας έχουν ρίξει και την καραμέλα των FPS για να τρωγόμαστε και να ξεχνάμε τα βασικά. Ρωτώ λοιπόν πόσα ρημάδια FPS είχε το Tomb Raider στο PSX που δεν με άφηνε να κοιμηθώ από τη αγωνία για την επόμενη πίστα?
      Κατά την γνώμη μου οι πιο τίμιες προτάσεις είναι Indy εταιρείες, η Bethesda και Rockstar από τις μεγάλες και η Nintendo, που παρόλλο που μπορούμε να τις καταμαρτυρήσουμε πολλά, παραμένει σταθερή αξία στις παραγωγές της. Αν είχε στο launch του Wii U ημιτελή αλά Ubisoft & EA τα Zelda, Metroid, Mario Kart, Mario World, Kirby και Mega Man, θα έκλαιγε ο κάθε πικραμένος από τις πωλήσεις σε fanboys και μη. Δεν τα έβγαλε όμως, πλήρωσε το τίμημα να χάσει το προβάδισμα και τώρα ανεβάινει την ανηφόρα ασθμαίνοντας. Respect.

*