Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα εθνική ομάδα στο FIFA 17

Μπορεί το FIFA 17 να αργεί ακόμα, μιας και το αναμένουμε εκεί γύρω στο Σεπτέμβριο του τρέχων έτους, όμως ήδη μάθαμε για την προσθήκη ενός νέου εθνικού συλλόγου. Ο λόγος για την εθνική γυναικών της Νορβηγίας, η οποία όπως φαίνεται θα βρίσκεται στο νέο τίτλο της EA. Η αποκάλυψη έγινε από το Instagram μιας παίκτριας της ομάδας, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία με τον εαυτό της να “σκανάρεται” για τις ανάγκες της δημιουργίας του τρισδιάστατου μοντέλου της στο παιχνίδι. Κρατώντας αυτό, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα περισσότερες γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου στο επερχόμενο FIFA.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • στα ΦΡΥΔΙΑ μας....ας προσθέσουν κανενα γηπεδο ακομη και ας βάλουν επιτέλους ελληνικά μπινελικοσυνθήματα στα ηχητικά εφέ και γιατι οχι και κανενα ελληνικό πρωτάθληματακι.....να γουστάρουμε!!!

*