Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα εξαγορά μετοχών της Ubisoft από τη Vivendi

Η επιθετική πολιτική της Vivendi απέναντι στη Ubisoft συνεχίζεται. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δελτίο Tύπου, η πρώτη κατέχει πλέον το 25,15% των μετοχών της δεύτερης και το 22,92% όσον αφορά στο δικαίωμα ψήφου. Παρουσιάζοντας τους μελλοντικούς της στόχους, εκπρόσωπος της Vivendi δήλωσε ότι η πολιτική εξαγοράς μετοχών θα συνεχιστεί και αυτό που προέχει δεν είναι η απόκτηση του ελέγχου της Ubisoft αλλά η εκπροσώπησή της στο διοικητικό συμβούλιο. Από πλευράς Ubisoft, o CEO Yves Guillemot είπε πως η Ubisoft είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε απόπειρα της Vivendi να αποκτήσει φωνή στο διοικητικό συμβούλιο και ο λόγος είναι τα αντικρουόμενα συμφέροντα που θα εχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εταιρεία, τους μετόχους και το προσωπικό της.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*