Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα καθυστέρηση για το Sword Coast Legends

Οι n-Space και Digital Extremes ανακοίνωσαν ακόμα μία καθυστέρηση για το Sword Coast Legends. Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις για PC, Mac και Linux θα κυκλοφορήσουν στις 20 Οκτωβρίου, ενώ οι εκδόσεις του νέου RPG για PlayStation 4 και Xbox One αναμένονται στο 1ο τρίμηνο του 2016. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της n-Space και game director Dan Tudge, μετά τα σχόλια των fans η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για το «γυάλισμα» του game, έτσι ώστε «να προσφέρουμε στους fans την καλύτερη δυνατή εμπειρία». Όσοι προχωρήσουν σε προ-αγορά θα αποκτήσουν πρόσβαση στο “Head Start” και εντελώς δωρεάν το επερχόμενο “Rage of Demons” DLC.



To Sword Coast Legends είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στα Steam και PlayStation Store έναντι €34.79, ενώ διαθέσιμη είναι και η έκδοση Digital Deluxe που περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο και το Digital soundtrack του τίτλου. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι το game έρχεται και με υποστήριξη cross-play μεταξύ Linux, Mac και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*