Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα παρουσίαση για το devkit του Project Scorpio

*
H Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο video όπου, ο Xbox Live Director of Programming Larry “Major Nelson” Hryb και ο Partner Group Program Manager Kevin Gammill, παρουσιάζουν το development kit του επερχόμενου Project Scorpio. O Gammill εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι πιο δυνατό από την κονσόλα που θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων αλλά και τις ευκολίες που παρέχει στους προγραμματιστές. Κάτι πολύ ενδιαφέρον έχει να κάνει με την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, που φτάνει τα 450 Mb/s. Έτσι οι developers μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους το build ενός ολοκληρωμένου παιχνιδιού μέσα σε τέσσερα λεπτά. Με προηγούμενα devkits, η ίδια διαδικασία μεταφοράς από PC σε κονσόλα, διαρκούσε περίπου τον πενταπλάσιο χρόνο. Για αυτά και πολλά άλλα, η συνέχεια στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*