Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα στρατηγική από την People Can Fly που στρέφεται και σε AA games

*
Η People Can Fly ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει την επιχειρηματική στρατηγική της, στρεφόμενη σε τίτλους AA και νέα είδη video games, συνεχίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη AAA shooters. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Outriders δηλώνουν πως τα AA games θα είναι μεν ποιοτικά, σε σύγκριση πάντοτε με προηγούμενα projects, όμως η ανάπτυξής τους θα διαρκεί λιγότερο, ο προϋπολογισμός θα είναι πιο χαμηλός και θα απευθύντονται σε πιο περιορισμένο κοινό. Μέρος της νέας στρατηγικής αποτελεί η συνεργασία με νέες ομάδες ή η αγορά επιπλέον studios και σκοπεύει να λανσάρει το λιγότερο ένα παιχνίδι ανά έτος, ξεκινώντας από το 2024.

Η People Can Fly έχει στο δυναμικό της επτά studios και η τελευταία προσθήκη έγινε τον περασμένο Απρίλιο, με την εξαγορά της Phosphor Studios.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*