Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικόνες από το Agent της Rockstar Games

Ένας ανώνυμος καλλιτέχνης έδωσε στη δημοσιότητα νέα screenshots και artwork από το μυστηριώδες spy adventure της Rockstar, το οποίο δεν είναι βέβαιο αν βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ανάπτυξης. Οι νέες εικόνες χρονολογούνται μεταξύ 2009 και 2010, όταν ακόμα ήταν γνωστό πως το Agent ήταν αποκλειστικότητα του PlayStation 3. Η Rockstar και η Sony δεν έχουν ποτέ, αναφέρει κάτι επίσημο για το παιχνίδι και το μόνο που είχαν δημοσιεύσει ήταν ένα λογότυπο.



Έκτοτε το μόνο νέο ήταν η ανανέωση του σχετικού εμπορικού σήματος το 2014, ενώ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι εφόσον κυκλοφορήσει δεν θα είναι πλέον αποκλειστικότητα του PlayStation 3. Για την ώρα, η Rockstar Games δεν έχει ανακοινώσει κάποιο παιχνίδι, ούτε DLC για το Grand Theft Auto V και αυτό που οι περισσότεροι εικάζουν είναι πως ο επόμενος τίτλος της θα είναι το sequel του Red Dead Redemption. Για να δούμε.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*