Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικόνες από το επιτραπέζιο του Mega Man

Πριν από περίπου ένα μήνα είχε ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία η καμπάνια του επιτραπέζιου παιχνιδιού του Mega Man στο Kickstarter, με τους υπεύθυνους του concept να συγκεντρώνουν πάνω από 400.000 δολάρια! Ο κόσμος έδειξε τρομερό ενθουσιασμό στην εν λόγω ιδέα και μέσω της σελίδας στη δημοφιλή πλατφόρμα crowdfunding, παρουσιάστηκαν νέες εικόνες από τα πιόνια του επιτραπέζιου, αλλά και από κάποιες κάρτες με ειδικές εντολές/ικανότητες. Παράλληλα, ο κόσμος ενημερώθηκε μέσω του blog της σελίδας και για τη συνάντηση με τους εκπροσώπους του licensing της Capcom, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την ποιότητα των μινιατούρων.



Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στην εκπληκτική δουλειά που έχει γίνει σε αυτό το σημείο από τους ανθρώπους του επιτραπέζιου και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να «μαγέψει» και τους πιο απαιτητικούς fans του Mega Man.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*