Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες λεπτομέρειες για το DualShock 4 Wireless USB Adaptor

To Dualshock 4 Wireless USB Adaptor θα ειναι διαθέσιμο από 15 Σεπτεμβρίου και επιτρέπει τη σύνδεση ενός ασύρματου χειριστηρίου DUALSHOCK 4 σε Η/Υ με λειτουργικό σύστημα Windows ή Mac μέσω Bluetooth. Απλά εισάγετε τον Adaptor σε μια θύρα USB και ακολουθείτε τις οδηγίες εγκατάστασης. Έπειτα θα μπορείτε να απολαυσετε wireless play με συμβατές εφαρμογές όπως το PlayStation 4 (PS4) Remote Play, με πλήρη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του DUALSHOCK 4, δηλαδή : buttons, analogue sticks, touch pad, light bar, motion sensors, vibration και stereo headset jack.



Επιπλέον μπορείτε να κάνετε streaming παιχνιδιών του PlayStation 4 σε PC ή Mac, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι ακόμα και αν είστε μακριά από την τηλεόραση.
Το ασύρματο DUALSHOCK 4 controller και ο Adaptor είναι επίσης συμβατά με τη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Now η διαθεσιμότητα της οποίας θα ξεκινήσει για PC, στις 24 Αυγούστου, σε Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο και Ολλανδία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το DUALSHOCK 4 USB Wireless Adaptor μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*