Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες και βίντεο για το Rock Band 4

Σύμφωνα με τον project director του επερχόμενου Rock Band 4 Daniel Sussman, ο νέος τίτλος της σειράς έρχεται με μια σειρά από προσθήκες που θα κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστική την εμπειρία. Συγκεκριμένα, μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στους drummers, οι οποίοι θα πρέπει πλέον να μετρήσουν αντίστροφα χτυπώντας τα sticks 3-5 φορές για να ξεκινήσει η μουσική, ενώ κάθε τραγούδι θα περιλαμβάνει free-form Overdrive sections. Ουσιαστικά πρόκειται για τυχαία tasks, όπου κάθε φορά θα εμφανίζεται το κατάλληλο drum fill. Με αυτό τον τρόπο οι παίκτες δεν θα αναρωτιούνται πλέον τι τύμπανα θα πρέπει να χτυπήσουν. Το drum fill feature θα λειτουργεί σε όλα τα τραγούδια και σε όλα τα DLCs που θα διατεθούν μετά την κυκλοφορία του τίτλου.



Επιπλέον, δίνεται περισσότερη ελευθερία στους τραγουδιστές, μιας και οι πιο έμπειροι παίκτες μπορούν να ξεφύγουν από τις "προβλεπόμενες γραμμές" χωρίς αυτό να τους στοιχίσει. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το Rock Band 4 αναμένεται σε εκδόσεις για εντός του 2015 για PlayStation 4 και Xbox One.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*