Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσθήκες στην υπηρεσία Xbox Game Pass τον Ιούνιο

*
Η Microsoft αποκάλυψε τους τίτλους που θα προστεθούν στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass το μήνα Ιούνιο και σε αυτούς περιλαμβάνονται το Wasteland 2 και το Mega Man Legacy Collection 2. Το δεύτερο κυκλοφόρησε το προηγούμενο έτος και ουσιαστικά αποτελεί το συμπλήρωμα της συλλογής Mega Man. Οι υπόλοιπες νέες αφίξεις περιλαμβανουν τα Disneyland Adventures, MotoGP 17, Next Up Heroes και The Technomancer και το Wasteland 2: Director's Cut. Το Xbox Game Pass απευθύνεται σε κατόχους Xbox One και η τιμή της μηνιαίας συνδρομής ανέρχεται στα €9,99. Περιλαμβάνει 100 τίτλους, όχι μόνο του Xbox One αλλά και το Xbox 360, που τρέχουν στη νεότερη κονσόλα της Microsoft μέσω backwards compatibility. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία, μπορούν να το κάνουν χωρίς καμία χρέωση για μια περίοδο 14 ημερών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*