Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φυσικές εκδόσεις για το Friday the 13th: The Game

*
Η publisher Gun Media ανακοίνωσε δυο νέες φυσικές εκδόσεις για το Friday the 13th: The Game, που θα κυκλοφορήσουν για PlayStation 4 και Xbox One στις 4 Σεπτεμβριου 2018. Η πρώτη είναι η Ultimate Slasher Edition, που κοστίζει $39,99 και εκτός από το παιχνίδι περιλαμβάνει όλα τα DLC εκτός του “Savini Jason” skin και clothing pack που είναι αποκλειστικό "προνόμιο" όσων υποστήριξαν την καμπάνια του τίτλου στο Kickstarter και ένα Limited Edition poster. Η δεύτερη είναι Ultimate Slasher Collector’s Edition, που έναντι $69,99, προσφέρει ότι και η Ultimate Slasher Edition συν ένα replica wearable resin μοντέλο της μάσκας του Jason Voorhees, που βασίζεται στην αμφίεσή του στο Friday the 13th: Part III.



Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τα νομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα ανάπτυξης του Friday the 13th: The Game με τους δημιουργούς της ταινίας και αφορούν θέματα που σχετίζονται με πνευματικά δικαιώματα. Δεδομένων αυτών των προβλημάτων είναι αρκετά αμφίβολο αν θα υπάρξει νέο περιεχόμενο για τον τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*