Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο DLC μετά από σχεδόν 4 χρόνια για το Dawn of War 2

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, το Warhammer 40κ Dawn of War 2 – Retribution απέκτησε νέο DLC. Συγκεκριμένα, η SEGA ανακοίνωσε το Ridiculously Bloody Blood Pack για το εξαιρετικό real-time strategy game, το οποίο και έγινε άμεσα διαθέσιμο στο Steam. Η Relic προειδοποιεί ότι το νέο περιεχόμενο περιλαμβάνει πολύ βία και αίμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η σκηνή με τους Crazy 88 στο Kill Bill μοιάζει με επέμβαση ρουτίνας». Μάλιστα το DLC περιέχει τόσο αίμα που μπορεί να επηρεάσει την ορατότητα των παικτών κατά τη διάρκεια της μάχης. Σημειώνεται δε ότι υπάρχει και η επιλογή για απενεργοποίηση των blood effects μέσω της βιβλιοθήκης του Steam. Τέλος, το πακέτο κοστίζει €1.99 και μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένετε!



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*