Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο JRPG στο Kickstarter με τίτλο Battle Chasers: Nightwar

Πρώην developers του Darksiders ξεκίνησαν καμπάνια στο Kickstarter για ένα νέο JRPG, με τίτλο Battle Chasers: Nightwar. Το game υπογράφει η Airship Syndicate, ένα νέο indie studio που δημιουργήθηκε από τον comic book artist Joe Madureira και από πρώην μέλη της Vigil Games. Το Nightwar βασίζεται στη σειρά βιβλίων κόμικ φαντασίας του Madureira (Battle Chasers) και περιλαμβάνει μάχες JRPG, dungeons, ενώ οι βασικές στιγμές της ιστορίας θα απεικονίζονται με «παραδοσιακό» 2D animation.


Στόχος είναι να συγκεντρωθούν $500.000 και αν ολοκληρωθεί με επιτυχία η καμπάνια, θα κυκλοφορήσει για PC με εκτιμώμενη ημερομηνία το Δεκέμβριο του 2016. Επιπλέον, στα stretch goals περιλαμβάνονται και εκδόσεις του τίτλου για PlayStation 4 και Xbox One. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το Battle Chasers: Nightwar μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alessan
    • Δεν εχω ξαναβαλει χρηματα σε παιχνιδι στο Kickstarter αλλα ειναι η πρωτη φορα που το σκεφτομαι σοβαρα!

*