Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Nintendo Direct στις 2 Απριλίου

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 2 Απριλίου θα μεταδοθεί ακόμα ένα Nintendo Direct. Παράλληλα, την εμφάνιση του έκανε στο αυστραλιανό ratings board listing ένα νέο Pokémon game με τίτλο Pokémon Rumble World. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης ίσως να έχουμε αποκαλύψεις, μιας και η επερχόμενη εκπομπή θα επικεντρωθεί στους τίτλους που έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες για τα Wii U και Nintendo 3DS, ενώ θα προβληθεί στη 01:00 (ώρα Ελλάδος). Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι πίσω από την ανάπτυξη του Pokémon Rumble World φαίνεται να βρίσκεται η Ambrella, το second-party studio της ιαπωνικής εταιρείας που είναι υπεύθυνο για τα WiiWare Pokémon Rumble, καθώς και για τα Rumble Blast και Rumble U.



Τέλος, η Nintendo of America επιβεβαίωσε ότι μετά το Nintendo Direct θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση από το Nintendo Treehouse, όπου και θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για έναν από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*