Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay trailer για το Bloodsports.TV

Οι Fatshark και Toadman Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο Bloodsports.TV το οποίο έχουν αναπτύξει από κοινού. Το Bloodsports.TV είναι ένα top-down co-op action-RPG με τη συμμετοχή ομάδων που απαρτίζονται από πέντε παίκτες και το concept του θυμίζει αρκετά το θρυλικό arcade της δεκαετίας του ’90 SmashTV. Ο τίτλος είναι στην ουσία ένα spin-off του Krater της Fatshark, με τη δράση να εκτυλίσσεται στην μετά- αποκαλυπτική Στοκχόλμη όπου οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν ενάντια σε ορδές τεράτων, εξαγριωμένους χωρικούς και τέρατα. Ταυτόχρονα ένας σαδιστής εκφωνητής διηγείται την άνοδο της βάρβαρης αυτοκρατορίας. Το Bloodsports.TV αναμένεται να διατεθεί μέσω Steam στις 30 Μαρτίου και η τιμή του έχει οριστεί στα €9.99. Όσοι προπαραγγείλουν θα έχουν έκπτωση 15% και επιπλέον, θα τους δοθεί ένας έξτρα κωδικός για έναν φίλο τους. Για όσους έχουν αγοράσει ήδη το Krater θα υπάρχει επιπλέον μείωση της τιμής κατά 10%. Κλείνοντας, μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*