Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio από πρώην υπαλλήλους της Microsoft

Η RedSix Interactive Entertainment είναι ένα νέο studio που ιδρύθηκε από τους βετεράνους της βιομηχανίας του gaming, James Ackroyd, Jonathan Venables και Mike Rouse. Οι Mike Rouse και Jonathan Venables έχουν δουλέψει στο παρελθόν ως directors στην Lift που όπως είναι ευρέως γνωστό αποτελεί το εκκολαπτήριο ταλέντων της Microsoft, ενώ ο James Ackroyd εργαζόταν ως software director στη Rare. Οι τρεις τους αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και η ομάδα τους επικεντρώνεται για την ώρα στην ανάπτυξη παιχνιδιών για smartphones και tablets. Μάλιστα, ο πρώτος τους τίτλος που ονομάζεται Coin Op Heroes 2, βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη και παράλληλα προετοιμάζουν έναν ακόμα, για τον οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί το παραμικρό.



Όπως τονίζουν, στόχος τους είναι να μπορέσουν να προσφέρουν στο κοινό νέα και ποιοτικά IP’s και παράλληλα προσκαλούν όλους όσους πιστεύουν ότι διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα, να τους ακολουθήσουν στο ταξίδι τους. Τέλος, δεν απέκλεισαν, στο μέλλον να ασχοληθούν με την ανάπτυξη τίτλων και σε άλλες πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*